horoscopul
zodia

Horoscop 2012 - astrologie 2012 - previziuni 2012 dragoste, cariera, sanatate, bani


  Horoscop 2012 fecioara - horoscopul 2012 dragoste, cariera, sanatate, bani


Horoscop fecioara - horoscop-2012.com

fecioara
General

In acest an, va veti expune abilitatile creative in fata lumii exterioare. Exprimati-va cat mai bine, pentru acum este momentul sa va etalati ablitatile. Pot fi de asteptat si unele rezultate dureroase. Insa nu va pierdeti calmul. Munciti din greu, depuneti toate eforturile si veti obtine energia pozitiva intr-un mod roditor. Faceti eforturi pentru a va imbunatati stilul de viata. Fiti optimist in acest an, si incercati sa evitati orice nervozitate si negativism ce ar putea interveni din cand in cand. Nu va intelegeti cu cei care este probabil sa creeze ceva tensiuni in viata dumneavoastra.

Cariera

Incercati sa apreciati ca munciti din greu in cariera, in acest an. Eforturile dumneavoastra vor oferi rezultate tangibile anul acesta. Decideti exact ce trebuie facut pentru ceva imbunatatiri in domeniul profesional, si luati masuri. Planificarea strategica va va ajuta in acest sens. Lasati-va ambitiile si actiunile sa ocupe primul plan. Evitati sa pierdeti timpul in proiecte neroditoare. In schimb, concentrati-va pe cele comerciale ce v-ar putea aduce venituri convenabile, pe masura ce trece anul.

Bani

Fiti atent la cheltuieli, evitati sa traiti prea extravagant. Gestionati-va bine finantele, astfel incat sa nu intrati in situatii dificile. Evitati toate impulsurile inutile de a cheltui bani. Luati decizii atente si nu cheltuiti prea mult. Intrebati-va daca ceva anume este necesar de mai multe ori inainte de a va apuca de cumparaturi. Primul trimestru al anului va va aduce venituri bune. Spre finele anului, sunt previzionate ceva achizitii cu valoare ridicata.

Dragoste

Viata dumneavoastra amoroasa va fi mai stabila anul acesta, dupa fluiditatea din ultimii ani. Circumstantele v-ar putea face sa va indoiti de relatiile dumneavoastra, insa nu trebuie sa tineti cont de ele. Exprimati-va pozitia fata de partener si nu cedati complet. Deschideti-va inima si sufletul, spargeti peretele dur ce s-a dezvoltat intre dumneavoastra si partener. Faceti toate eforturile pentru a patrundeti mai mult in inima partenerului in acest an.

Sanatate

Luati anul 2012 de coarne. Acesta va fi un an plin de evenimente, incarcat de buna dispozitie si energie pentru nativii in Fecioara. Aveti grija sa nu depasiti limitele sanatatii dumeavoastra. Mentineti-va implicati in activitati diverse. Mobilitatea este cuvantul cheie pentru dumneavoastra in acest an. Acest an v-ar putea ajuta sa va recuperati dupa problemele serioase de sanatate din ultimii ani.


Oferit de horoscop 2012Horoscopul saptamanal
Horoscopul lunar
Horoscopul urania
Horoscopul dragostei
Horoscopul 2012